Blog

0_indexkép

Tervezz tudatosan, dönts okosan, változtass bátran

Mióta 2015-ben megalapítottam a DOT for You márkát, elmondhatom, hogy minden év az újratervezés éve volt, minden nyár a tisztázás, az újraértelmezés és megújulás időszaka. A harmadik ilyen nyáron vagyunk túl, úgyhogy ideje ismét rendet rakni, tudatosítani, hol tartunk most, hol szeretnénk lenni, például, egy év múlva.

egy-csipet-torta

Egy csipet torta

Kedves Olvasó! A DOT for You Blog a közeljövőben olyan vendégszerzők bejegyzéseivel bővül, akik a legkülönfélébb területen alkotnak, közel állnak a szívünkhöz és az érzékszerveinkhez, vagányak, profik, imádják a munkájukat, és úgy hozzák le nekünk a csillagokat nap mint nap, hogy csak nézünk. Az első vendégbloggerünk Horváth Alexandra, az Egy csipet torta alapítója. 27 éves, lendületes, kifinomult cukrászmester és közgazdász, álomszép és különleges édességek megalkotója, aki az IRKA határidőnaplója nélkül egy lépést sem tesz.

valentin3

Partners in crime

Számomra a Valentin-nap valahogy sosem kimondottan a szerelmesek ünnepe volt, mindinkább a szereteté. Talán ez annak is köszönhető, hogy nálunk a családban Apukám nemcsak Anyukámat, hanem Nővéremmel minket is meglepett valamivel ilyenkor, mondván: mi vagyunk az ő „kis szerelmei“. Ezután kialakult, hogy február 14-én azoknak készültem valami kis aprósággal, akikre szeretettel gondolok – néha ez egy kölcsönkért füzetbe rajzolt szívecske volt.

dsc_8698_m_72

Egy labirintus anatómiája

A saját munkák mellett az elmúlt 2 évben több céges partnerrel is dolgoztunk együtt különböző projekteken. Az egyik legizgalmasabb a Magyar Nemzeti Galéria Shop felkérése volt, melynek eredményeként az ÁRNY A KÖVÖN – Ország Lili Művészete című kiállításhoz kézzel varrott és prégelt noteszek, valamint egyedi, szitázott és prégelt nyomatok készültek el.