Debütál a DETEKTÍV notesz

DEBÜTÁL A DETEKTÍV NOTESZ

Esküszöm egy éve is van már, hogy akarok egy olyan noteszt, aminek a lapjai perforáltak, tehát kitéphetőek. Két okból. Az egyik, mert jegyzeteléshez, skicceléshez nagyon praktikus. A másik, mert abban a könyvkötőműhelyben, ahol a DOT for You noteszek készülnek van egy ősrégi perforáló gép, ami legalább 100 éves, és nem lyuggat úgy semmi mint ez a múzeumi darab.

 

A papírlapokat hármasával lehet belerakni ahhoz, hogy szépen perforáljon. 100 lapos notesz esetén ez alapjáraton is minimum 33 mozdulatot jelent. És ez a munkafolyamat a kész terméknek csupán egy kis része. Mint tudjátok a DOT noteszek manufakturális keretek között készülnek, minden darab kétkezi munka. Tehát a gépek, amiket használunk nem olyanok mint a filmekben, hogy az egyik végén bemegy a papír, a másik végén meg kijön a kész notesz. Hanem olyanok mint a mesében, ott áll mellettük egy mesterember, akinek a keze meghosszabbítása a gép. A prégelőgép, a stancológép vagy a perforáló gép olyan nagytestű, bitangnehéz darabok, amiket ma ebben a formában már nem gyártanak. És kevés az a hely, ahol még fellelhetőek. Vagyis tisztelet érte, hogy egyáltalán még léteznek!

Most tehát elkészült az új termékünk a DETEKTÍV notesz. Kemény borítóval, vászonborítással, 3+3 színben, 100 perforált lappal, 10.5×16.5 cm méretben. Kényelmes a kézben tartani, visszahajtható a fedele, hasznos darab egy íróasztalon, de könnyedén magaddal viheted bárhova. Elfér a farzsebben, retikülben, zakózsebben, de mégsem olyan kicsi, ami 10 jegyzetelés után betelik. Nem titkolt célunk volt, hogy olyan színekben is készüljenek, amelyekből a fiúk, srácok, férfiak is szívesen választanak.

És még valami. Akartunk egy olyan noteszt, ami pénztárcabarát. Mivel kis szériákban dolgozunk, árban nem tudjuk felvenni a versenyt az ipari méretekben, gyártósorokon készülő papírtermékekkel. Ebben a műfajban akkor tud olcsóbb lenni egy termék, ha nagyon sok készül belőle egyszerre, ehhez viszont befektethető tőke kell, ami nekünk nincs. De azért mi is szeretnénk noteszeket készíteni.

Számunkra ez a termék azért költséghatékony, mert olyan papírból készül, ami egy másik termékünk során az un. „leeső” rész. Viszont nem akarjuk kidobni, hanem egy új termékben újrahasznosítjuk. Magyarul, a lehetetlen méretű, sok felesleget termelő LOLKA és New Balance noteszeknek köszönhejtük a DETEKTÍV jegyzettömbök létezését.

Ha szeretnél egyet magadnak, nézz körül, hátha van körülötted más is, aki szintén vágyik egy DETEKTÍV noteszre. Rendeljétek meg együtt.

Az új termék most bevezető áron, csomagban is kapható.
Ha 1 db-ot vásárolsz, 2500,- Ft/db, ha viszont 3 db-os csomagot rendelsz, akkor 1650,- Ft/db. Egy csomag ára 4950,- Ft.
Az akció szeptember 30-ig érvényes, és arra az esetre vonatkozik, ha a www.dotforyou.hu weboldalon vagy a Facebook oldalunkon keresztül rendelsz.
A színeket, fotókat megtalálod a DETEKTÍV noteszek oldalán.
Írj üzenetet, ha felkeltettük az érdeklődésedet!

Szerző: Baglyas Erika