Partners in crime

PARTNERS IN CRIME

Számomra a Valentin-nap valahogy sosem kimondottan a szerelmesek ünnepe volt, mindinkább a szereteté. Talán ez annak is köszönhető, hogy nálunk a családban Apukám nemcsak Anyukámat, hanem Nővéremmel minket is meglepett valamivel ilyenkor, mondván: mi vagyunk az ő „kis szerelmei“. Ezután kialakult, hogy február 14-én azoknak készültem valami kis aprósággal, akikre szeretettel gondolok – néha ez egy kölcsönkért füzetbe rajzolt szívecske volt. valentin3

Sokan egy nyugatról átvett hóbortnak tartják, egy elanyagiasodott ünnepnek, amikor kötelező szeretni a másikat. Állhatunk egészen modorosan a témához, ám ez is egy rítus, amely elég régi hagyományokra épül. Szent Bálintot a XIV. században kereszténysége miatt halálra ítélték. Mielőtt február 14-én kivégezték, visszaadta hite erejével börtönőre vak leányának látását, majd egy üzenetet írt neki, amelyet így írt alá: „A Te Bálintod“. Ez a Valentin-napi üzenetküldés és ajándékozás egyik magyarázata. A rituálékra szükségük van az embereknek: átsegít a változásokon, segít azonosulni különböző szerepekkel, rendszert visz az életünkbe. Gondoljunk csak a reggeli kávéra; igazából az is egy rituálé része.

Ünnep minden nap, legyen Valentin-nap is az – mutassuk ki annak, aki ezen a napon is eszünkbe jut. Mi is egy gesztussal szeretnénk meghálálni nektek, hogy itt vagytok: 2 darab DETECTIVE notesz vásárlása esetén 30% kedvezményt adunk bármelyik színre, így most 1990 forintért juthattok hozzá darabjához 2480 forint helyett. Az akció a webshopunkban történő vásárláskor az alábbi kuponkóddal érvényes: VALENTIN. Fejtsétek meg együtt a legnagyobb rejtélyeket!

djournal

A DETECTIVE noteszeink kemény borítóval, vászonborítással és 100 db kézzel perforált lappal készülnek 10.5 x 16.5 cm-es méretben.

És még egy meglepetéssel készültünk számotokra! Sokat gondolkodtunk azon, hogy a népszerű BLACK for You zsebnoteszeink milyen jól néznének ki más színekben is, így hát megszületett egy roppant elegáns kis termék, amelyből már készül is a számozott 100 darab limitált példány. Varrott gerinc, prémium papír, a borítón rose gold színnel prégelt kotyogó és lekerekített sarkak. Ez a RED EDITION. A kis piros „kotyogós“ noteszek eladásából származó bevételből továbbra is a Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület és Állatmenhelyet támogatjuk. Ha még nem ismernétek a terméket és a transzparens árazásunkat, katt ide!

black-for-youRED-edition

Szerző: Sebestény Csilla