Rólunk

Baglyas Erika, a kortárs magyar képzőművészeti élet középgenerációjának meghatározó alakja, 2015-ben alapította a DOT for You márkát, melynek fő profilja egyedi határidőnaplók, noteszek és papírtermékek tervezése és kivitelezése.

Egy könyvkötővel és egy kreatív műhellyel együttműködve olyan termékek létrehozása a cél, amelyek funkciójában és dizájnjában nagy teret kap a hagyományos könyvkötészeti technikákkal való kísérletezés. A cél újragondolni ezeket a kézműves technikákat, és a legújabb, minőségi, kreatív alapanyagokkal új köntösben megmutatni a kézimunka nagyszerűségét.

A DOT for You 2016-ban csapattá vált, jelenleg az alapítón kívül Mayer Kitti projektmenedzser, illetve Szörényi László tervezőgrafikus alkotja a DOT Teamet. 2016-ban indult el a DOT for You webshop a StyleHub-on keresztül, melynek létrejötte – ebben a formában – igazi szakmai elismerés, hisz a StyleHub meghívásos rendszerébe eddig csak vezető divatmárkák kerültek be.

A kisvállalkozás formájában működő manufaktúra egyedi megrendeléseket is vállal cégek, projektek, befektetők és üzletek részére, személyreszabott termékek tervezését és kivitelezését. Ezirányú referenciák a Cégeknek menüpontban találhatóak.

Baglyas Erika blogja »